Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

fødselsdag-

Aktiviteter til fødselsdagen

Når vi danskere holder fødselsdag er der ofte tradition for at have en eller anden form for aktivitet til fødselsdagsfesten – især hvis det er en børnefødselsdag. Dit barn har sikkert været til en klassekammerats fødselsdag, hvor du efterfølgende har hørt på, hvor fedt det var at være til netop den fødselsdag! Det kan være at de havde en kæmpe trampolin, havde lejet en hoppeborg, havde lavet en skattejagt eller måske de havde sat et stort badebassin op i haven. Uanset, hvilken aktivitet der havde været til fødselsdagen, så var den fødselsdag bare meget sjovere end den I plejer at holde. Men netop det skal være slut nu! Hvorfor ikke afholde vandkamp til dit barns næste børnefødselsdag? Ungerne vil elske det!

Vandkamp til fødselsdagen

Hvis du er en af de heldige der har fødselsdag i sommermånederne, har du så nogensinde overvejet at lege vandkamp til fødselsdagsfesten? En vandkamp kan leges af store som små, og er især en god aktivitet til børnefødselsdagen. Der er ikke noget bedre end en vandkamp på en varm sommerdag, hvor alt man ønsker er at blive afkølet på en sjov måde. Selvom vandkamp er en konkurrence, hvor man enten spiller alle mod alle eller deler sig op i hold, så er en vandkamp også en god måde til at styrke sammenholdet mellem deltagerne. Hvis du skal afholde en børnefødselsdag, kan en vandkamp være én måde til at beskæftige børnene og gøre dit barns fødselsdag lidt anderledes.

Skattejagt og vandballoner

Kan du huske den gode gamle skattejagt? En skattejagt er en klassisk aktivitet til børnefødselsdagen, hvor ungerne undervejs skal løse nogle udfordringer, for at finde frem til skatten. Man kunne evt. kombinere en skattejagt med en vandkamp, hvis skatten består af vandballoner. På den måde kan fødselsdagen afslutte på en god og sjov måde med en vandkamp, hvor alle har mulighed for at blive nedkølet. Her er det dog en god idé at skrive i invitationen at børnene skal have tørt skiftetøj og håndklæde med til fødselsdagen. Ellers kan det godt være at man bliver mødt af nogle skeptiske forældre når de skal have deres våde barn ind i bilen.

vandballoner
aktiviteter til fødselsdagen 1

Vandkamp – ikke kun for små børn

Man kan lege vandkamp uanset alder, og derfor kan du også bruge vandkamp som aktivitet til din 16 års fødselsdag el.lign. Det kan også være en idé at afholde vandkamp som afslutning på f.eks. fodboldsæsonen eller skoleafslutningen før sommerferien. Derudover kan det også være en aktivitet du kan lave med dine venner eller kollegaer til sommerfesten, hvor det hele ikke skal gå op i mad og drinks.

Vandafvisende spillekort

Hvis du er ung, er du måske vant til at spille drukspil med dine venner når du er til fødselsdag? Du kender sikkert legene: “Pyramide”, “Hey Jack” og “Fuck the dealer”. Til disse drukspil gøres der brug af et sæt spillekort, og her kan du med fordel gøre brug af vores vandafvisende spillekort. Disse spillekort er nemlig sjovt nok vandafvisende, så hvis du spilder på bordet eller på kortene, så kan disse let tørres af med en våd klud. Kortene går ikke i stykker, hvis de bliver våde som andre kort muligvis vil gøre. Derudover er kortene sorte i stedet for de klassiske hvide, og det kan derfor være en udfordring at se, hvilket kort der er tale om, hvis man spiller ud på aftenen i et mørkt lokale. Dette kan dog være en god udfordring når det kommer til spillet “Hey Jack”, da det her gælder om at være hurtig til at reagere på, hvilket kort der bliver lagt ned på bordet. 

vandafvisende-spillekort-kort

Vi håber du igennem dette blogindlæg har fået nogle ideér til din næste fødselsdag.

God fornøjelse!