Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte følgende:

  • Cookies

“__cfduid”: Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

“wc_cart_hash_#”: Uklassificeret.

“wc_fragments_#”: Uklassificeret.

“wordpress_test_cookie”: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

“@@History/@@scroll|#”: Uklassificeret

“_ga”: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

“_gat”: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

“_gid”: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

“fr”: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

“r/collect”: Uklassificeret.

“tr”: Uklassificeret.

“AWSALB”: Uklassificeret.

“cookies.js”: Uklassificeret.

“mailchimp_landing_site”: Uklassificeret.

“mfesecure_visit”: Uklassificeret.

  • Facebook

Vi bruger Facebook som markedsføringskanal, og her er der sat sporing på vores hjemmeside, med henblik på at lave “remarketing” (visning af bannerreklamer med produkter fra sider, man har besøgt). Her gemmer Facebook informationer om, hvilke produkter, du har kigget på og/eller købt, på vores side, hvilke annoncer du klikker på, på Facebook, og hvornår, samt hvad du “liker” og viser interesse i. Dette gøres for at kunne målrette annoncerne bedst muligt. Derfor indsamler Facebook både oplysninger om dig, når du bevæger dig rundt på deres egen hjemmeside og vores hjemmeside.

  • Værktøjer og plugins

Websitet anvender installerede plugins (funktionaliteter), der udover at forme websitets grafiske udtryk og funktioner også beskytter mod hacker-angreb og indsamler personoplysninger såsom IP-adresse. Ét af disse plugins er McAfee Secure, der beskytter websitet mod førnævnte hacker-angreb. I dette plugin indsamles de besøgendes IP-adresser. Ydermere, anvender vi MailChimp til at opbevare e-mails på dem, der har henvendt sig via kontaktformularen eller har foretaget køb. Disse e-mails bruges udelukkende til at kunne besvare henvendelser, samt være i stand til at kontakte købere vedrørende deres ordrer.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger, beskedemne og besked. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelser via kontaktformularen eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Ønsker du at få udleveret, hvilke oplysninger, vi opbevarer for dig, er du også meget velkommen til at kontakte os. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@tmtrade.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

TM Trading IVS
Jeppe Åkjærsvej 29
9200 Aalborg SV
Email: kontakt@tmtrade.dk