Shopping Cart

Handelsbetingelser

Betaling

Vandballonen skærmbeskyttelse modtager betaling med VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard  og JCB.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, dog ikke hvis der betales med mobil betaling

Vandballonen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende fx. hackere ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Levering

Alle forsendelser sker ved GLS eller DAO365
Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 15:30 bliver afsendt samme dag.
Vandballonen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragt selskaberne. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Vandballonen naturligvis en ny leverance uden beregning.

24-Timers levering: gælder kun for lagervarer – Står der “restordre” inde på et produkt, så er det ikke på lager.

Restordre: Hvis en vare er i restordre er den ikke på vores lager, og sendes derfor direkte fra producenten til dig, for at opnå en så hurtig levering som muligt. Der er en typisk leveringstid på 1-14 hverdage. Når en restordre er ekspederet, så kan den ikke annulleres, da den dermed er afsendt fra producenten.

Reklamationsret

Vandballonen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke knust glas, skader eller slitage.

Reklamation skal forgå inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Vandballonen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: [email protected]

Varereturnering foregår til vores adresse som du kan se her– bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Din reklamationsret frafalder ved ibrugtagelse af produktet, og vi erstatter ikke Vandballoner som er ødelagt eller beskadiget grundet forkert håndtering.

Ved returnering, refunderes portoen ikke, og ved ordre med fri fragt vil der blive modregnet 39 kr. i porto i det krediteret beløb.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Vandballonen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand, og varen må ikke have været taget i brug. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrolighedspolitik

Vandballonen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Enhver tvist mellem Vandballonen og kunden er underlagt dansk lov.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}