Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

vandballon-blog

Ferien kalder på vandkamp!

Så er der for alvor feriestemning i Danmark! Mange vælger i år at holde ferie i Danmark, nu hvor COVID-19 bølgen ikke helt har lagt sig endnu. Så er det jo godt at vi i Danmark også har perioder med rigtig godt vejr! Hvis du ligesom os elsker at lege, så er det nu du skal finde dit indre legebarn frem. Vandballonen.dk har gjort det så let for dig som overhovedet muligt. Du kan med vores Magic Ballons fylde hele 1110 vandballoner på under 10 min.! Så er der ingen undskyldning for at det er tidskrævende at lege vandkamp med ungerne i ferien. Vandkamp er ikke kun sjovt for de mindste, mange nyder faktisk at slippe legebarnet løs engang imellem, og der er heldigvis ikke aldersbegrænsning på en god vandkamp.

Godt vejr til weekenden!

I weekenden lover de godt vejr, og du kan derfor med fordel bestille dine vandballoner allerede i dag, så du er klar til vandkamp med ungerne i weekenden! Vores vandballoner er selvlukkende, så når de er fyldt op med vand, falder de selv af dysen og lukkes med det unikke og patenteret låsesystem, som består af en stram elastik. Det har aldrig været lettere! Du slipper derfor for at skulle binde knude på 100 vandballoner inden legen kan starte! Herved når man heller ikke at fortryde at man har sagt ja til vandkamp, inden man overhovedet er kommet i gang. Du kan desuden let lave en refill, hvis 100 balloner ikke var nok. Du kan se vores forskellige pakkeløsninger her på siden.

Vandkamp i sommerhuset

Hvis du gerne vil lege vandkamp i sommerhuset, så er dette intet problem! Du kan nemlig nemt tage vandballonerne med dig. Mange tager i sommerhus når der er ferie, og det kan derfor være en god idé at have nogle aktiviteter forberedt til børnene. Her er et vandballonsæt en nem aktivitet at pakke med i bilen. Når der er ferie, så vil mange gerne slappe af og gider derfor ikke bruge flere timer på at fylde f.eks. vandballoner, for at kunne lege i 20 min. Vi har derfor forsøgt at gøre det så let for dig som overhovedet muligt at kunne tilbringe en sjov tid med dine børn.

Når du bestiller Magic Balloons hos Vandballonen.dk, får du leveret dysesættene med vandballonerne monteret på forhånd. Alt, du skal gøre, er at sætte en hane eller en vandslange for, og Magic Balloons sørger for resten. Tænd vandet og se, hvordan vandballonerne på få sekunder fylder sig op. Det kan være en rigtig god idé at fylde vandballonerne i en spand, så de ikke går i stykker når de er fulde og slipper dysen. På den måde kan du også nemt transportere dem fra vandslangen og hen til slagmarken.

Kan man lege vandkamp i regnvejr?

Ja! Sagtens! Nu hvor vi befinder os i Danmark, så kan man ikke altid regne med vejret. Men det skal dog ikke sætte en stopper for en sjov vandkamp. Man kan altid lege vandkamp uanset vejr. Fordelene ved at afholde vandkamp i regnvejr er, at man kan få en sjovere og mere udfordrende bane, hvis græsset allerede er vådt og glat fra start. På den måde kan man bedre glide, hvilket kan give nogle sjove udfordringer. Der behøver heller ikke være høj solskin for at man kan afholde vandkamp, nogle fortrækker at gøre det i et lidt mere overskydende vejr, da man herved ikke får solen i øjnene. Det er helt op til dig, hvornår du ønsker at afholde din vandkamp.

Bionedbrydelige vandballoner

Vores vandballoner er lavet i et bionedbrydelig materiale, som sikre at ballonerne kan nedbrydes i naturen. Man skal dog altid huske at rydde op efter sig selv efter en sjov vandkamp!

Vi hos Vandballonen.dk går også op i klimaet, og derfor er alle vores vandballoner bionedbrydelige! Du kan derfor roligt bestille vores vandballoner med god samvittighed!

Tre gode grunde til at købe vandballoner hos Vandballonen.dk

  1. Du får en sjov oplevelse med din familie, venner eller kollegaer.
  2. Det har aldrig været lettere at fylde vandballoner!
  3. Vores vandballoner er bionedbrydelige.  

Så er der ikke andet tilbage end at sige: Lad vandkampen begynde! Og god sommer derude!