Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

ashton bingham SAHBl2UpXco unsplash min

Magic Balloons til hele familien

Find de populære Magic Balloons hos Vandballonen.dk. Gør sommerheden ekstra sjov med et brag af en vandkamp. Nu behøver du ikke længere vente i kø på at fylde nye vandballoner op. Fyld vandballonerne op på rekordtid med Magic Balloons, der gør det nemt og enkelt at lege vandkamp.

Nem påfyldning med Magic Balloons

Magic Balloons er et nyt system, der nemt og enkelt fylder hele 37 vandballoner op på én gang. I løbet af få sekunder har du mere en 30 vandballoner klar, og du behøver ikke engang at binde knuder på dem. Med de smarte dysesæt fylder du vand i 37 vandballoner på en gang. Vandballonerne er monteret på tuber, der går op til den kapsel, som du skruer på din vandslange. Vandballonerne sidder fast på disse tuber ved hjælp af stramme elastikker.

Når du har fyldt vandballonerne op, skal du blot ryste blidt med haveslangen, og vandballonerne falder nemt af. Elastikkerne sidder stadig fast om åbningen på ballonen, så du ikke behøver at binde knuder på hver og en. På under 1 minut kan du nå 3 dysesæt igennem, og har derved fyldt hele 111 vandballoner op. Så bliver det ikke nemmere at gøre klar til vandkamp med familie og venner!

Med de smarte dysesæt, kan du fylde over 1.000 Magic Balloons op på kun 10 minutter. Med den manuelle metode ville det have taget mere end 20 minutter bare at fylde 50 vandballoner op! Så hvorfor sige nej til vandkamp næste gang? På under en halv time har du forberedt dig til flere timers underholdning i haven eller i parken.

Læs også Legetøj til børn og voksne

111 vandballoner på få sekunder

Magic Balloons opfyldes med vand takket være de smarte dysesæt. Nu behøver hverken voksne eller børn stå i kø foran vandhanerne. Glem alt om undskyldninger om at have for travlt. Nu har det aldrig været nemmere at fylde vandballoner op til børnene. På under 60 sekunder har du fyldt hele 111 Magic Balloons op. Så hvorfor stoppe der? Vælg en af vores pakker, hvor I køber 3, 6, 9 eller 60 dysesæt, og få 111, 222, 333 eller hele 1.110 vandballoner. Der er ingen grund til at kede sig til næste havefest – hvorfor ikke peppe tingene op med en vandkamp for hele familien?

Læs også Sommersjov for voksne og børn

[button text=”SE VOres produkter her” size=”large” animate=”fadeInUp” radius=”99″ link=”https://vandballonen.dk/butik/” target=”_blank”]