Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

vandballoner-til-lege-og-vandkamp

Skiftende dansk sommervejr

Skiftende dansk sommervejr

Det danske vejr er som bekendt meget skiftende, og det kan derfor være godt at have noget underholdning til de dage, hvor solen ikke lige er fremme. Derfor vil vi i dette indlæg komme med nogle eksempler på aktiviteter du kan lave indendørs, når der er dårligt vejr udenfor.

Det er ikke nogen hemmelighed at vi hos Vandballonen elsker vandkamp, specielt fordi alle kan være med til en omgang vandkamp – uanset alder!
Men vi ved også at vandkamp er fedest, hvis det er dejligt varmt og solen står højt på himlen. På kontoret er vi alle enige om, at der ikke er noget bedre end at blive afkølet med en god omgang vandkamp, og så er det jo super sjovt samtidig!

Man kan dog ikke lege vandkamp indenfor, det bliver i hvert fald noget rod når der skal tørres op. Derudover er det ikke alle der er til vandkamp, så herunder kan du få ideer til, hvad I kan lave udover vandkamp, men også hvad I kan lave når der er dårligt vejr.

Spil til poolen

Når der er rigtig varmt søger vi gerne vand for at blive afkølet, og det er måske ikke alle der er til plaskende vandlege i poolen. Derfor kan du nu sidde i poolen i baghaven eller ved poolkanten på ferien og tage et spil kort. Vi har nemlig fået vandafvisende spillekort! Med disse kort kan du spille 500 eller lægge en kabale, mens du nyder nedkølingen fra vandet. Det kan være en dejlig afslappende aktivitet, som kan nydes selvom der indgår vand.
Kortene er gode til alle udendørs aktiviteter, da de ikke går i stykker når de udsættes for vand. De kan også være en fordel at bruge til sommerfesten, hvor man let kan komme til at spilde en drink eller to. På den måde kan kortene let tørres af og bruges igen og igen.

vandafvisende-spillekort-kort
Vandafvisende Spillekort

De dage hvor det regner

Nogle dage kan det danske vejr være ret koldt, det kan regne og det kan blæse. Disse dage har man måske mest lyst til at sidde indenfor i varmen. Men hvad skal man lige lave når vejret ikke indbyder til en sjov omgang vandkamp? Du kan f.eks. prøve nogle af vores nye spil:

Vi har netop fået nogle nye underholdende spil hjem, som alle kan være med til at spille. Du kender nok klodsmajor, hvor det gælder om at flytte brikkerne fra tårnet uden at tårnet vælter sammen? Det er lidt det samme princip med Stolespillet, men her er forskellen dog at I skal stable og balancere stolene ovenpå hinanden, og samtidig undgå at tårnet vælter. Det er et simpelt, men ret underholdende spil som folk i alle aldre kan være med til at spille.

stolespillet 5
Stolespillet

Udover stolespillet, så har vi også fået Frøsnapper, hvor det gælder om at snappe så mange af kuglerne på pladen som muligt. Det gælder altså om at være hurtig, da du jo gerne skulle snappe flere kugler end dine modstandere. Dette er et sjovt spil, hvor selv de mindste kan være med.

Det sidste nye spil vi har fået er Minifodbold, hvor man ved hjælp af flipper-funktionen skal få fodbolden op i modstanderens mål. Det er et super simpelt, sjovt og lærerigt spil, hvor alle kan være med uanset alder.

fodbold spil 4
Minifodbold

Alle vores spil er super nemme at transportere, hvis du gerne vil have spillet med på ferie, eller hvis du gerne vil have det med på weekendturen.

Vi håber det gav lidt inspiration til nogle nye aktiviteter i det skiftende danske sommervejr, så I ikke kommer til at kede jer, hvis det en dag skulle regne eller være dårligt vejr.

Ha’ en dejlig sommer!