Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Sommer Varmen Er Endelig På Vej!

Vandballoner Til Sommeren

I dette indlæg kommer vi til at snakke om den længe ventede sommeren samt de negative påvirkninger som Corona forårsaget på danskerne under kolde måneder. Meget kan man sige om det seneste år, men der befinder sig ingen tvivl om danskerne har været gennem en hård periode med isolation og manglende kulturelle oplevelser. Heldigvis har vi den seneste uge kunne mærke, at vi ikke er langt fra den danske sommer. Jeg er nok ikke den eneste i vores samfund, som bare ikke kan vente til på sommeren, atter viser Danmark fra sin smukkeste side.  

Find de bedste vandballoner til sommeren  

Eftersom forsamlingsforbuddet bliver hævet en del inden for den kommende tid, så er der rigtig mange unge og ældre som endelig skal genforenes i denne sommer. Det kan simpelthen ikke blive bedre, da sommer og glade mennesker er det perfekte match for Vandballonen! Vi har de bedste produkter til den næste sommerfest, hvor vores kunder kan nyde varmen og selskabet i kombination med vores vandballoner. Vores vandballoner er en simpel og sjov måde, at holde sig kølig i den danske sommer.      

Perfekte til fødselsdagen  

Man skal altid have en form for underholdning til fødselsdag, hvilket især glæder fødselsdage om sommeren som normalt holdes udenfor. Ens fødselsdag skal selvfølgelig fejres sammen med familien og de tætte venner, og hvordan kan man blive fejret bedre end ved en sjov vandkamp med vandballoner? Holder du fødselsdagsfest for dine venner inden I skal videre i byen? Så skal I da starte festlighederne med en sjov vandkamp, hvor vores 1110 vandballoner vil være helt perfekte!  

Vores produkter er naturligvis ikke kun for voksne – overhovedet ikke! Har du børn som snart skal holde fødselsdag for alle klassekammeraterne? Hvis du mangler underholdning til sommerens fest, så skal du bare kontakte os. Vores Magic Balloons er helt fantastiske til en børnefødselsdag, da du med dette produkt kan lave sindssyg mange vandballoner på få sekunder.  

Hvordan virker vores Magic Balloons?  

Vores Magic Balloons er et fuldstændig genialt produkt, som faktisk fjerner den kedelige proces i at lave vandballonerne. Rent faktisk kan man næsten sige, at vores Magic Balloons gør den kedelig proces sjov! Selve produktet er forholdsvis enkelt, men det smarte ved vandballonerne er, at de kommer med en lukkemekanisme, således du kan opfylde op mod 36 balloner samtidigt. For at selve opfyldningen kommer til at foregå optimalt, så vil vi råde jer til aldrig at fyld dem på asfalt, sten eller lignende. Tag en spand eller balje med vand, hvori du kan fylde dem op uden risiko for at de brister. Vi har en rigtig fin guide til vandballoner på vores hjemmeside.  

Se alle vores vandballoner lige her!

Prøv vores sjove kortspil  

Men vi har også andet på vores hjemmeside end bare vandballoner. Hvis du skal holde fest for dine venner denne sommer, så skal du med sikkerhed have et sæt spillekort, så I kan spille drukspil under festlighederne. Hos Vandballonen har vi det perfekte sæt spillekort til din fest! Alle kender problemer ved spillekort til en fest – de bliver våde efter ingen tid. Løsningen til dette problem er vores Vandafvisende Spillekort. De vandafvisende spillekort er det perfekte valg til den næste sommerfest, da kortene kan tåle en omgang vand eller alkohol. Hvis de bliver beskidte, så kan du bare rengøre dem med vand uden risiko for at ødelægge dem.  

kortspil
sommer varmen er endelig på vej! 1

Husk at vi også har flere sjove spil på hjemmesiden!

Farvel til de mørke måneder  

Vi er endelig på vej ud af årets mørkeste måneder, hvor de fleste danskere normalt har en forholdsvis svær og deprimerende periode, siden det mørke vejr lægger en dæmper på det meste sport og udendørsliv og dermed påvirker de flestes humør negativt. Man kan også med stor sikkerhed sige, at Covid-19 har haft en stor indflydelse på danskernes humør de seneste seks måneder. Ikke nok med at vi har være udsat for yderst koldt og mørkt vejr, så har vi skulle opretholde de mange retningslinjer som følge af restriktioner, hvilket har ført til isolation og manglende social kontakt.  

Isolationens effekt på danskernes  

Der er befinder sig ingen tvivl om, at vi danskere er sociale mennesker, som skal ud i samfundet og interagere med hinanden. Vi har derfor været udsat for et stort tab det seneste år, hvor vores adgang til social kontakt og oplevelser har været stærkt begrænset, hvilket naturligvis påvirker de forskellige generationer af samfundet. Der har gennem de seneste 6 måneder været stigende meldinger om nedsat selvværd samt depression blandt de unge, eftersom de ikke længere er stand til at komme i skole eller være sammen med deres venner.  

Heldigvis er vi dog på vej med bedre tider hvad angår både vejr og Covid-19. Vejret har den seneste uge været næsten sommerlig, hvorfor vi nu kan begynde at se frem mod de kommende måneder med et optimistisk blik. Ikke nok med at vejret bliver betydeligt bedre det næste stykke tid, så er hele verdenen også på vej mod en løsning for pandemiproblemerne. Med udvikling af holdbare og sikre Corona vaccinationer, er vi endelig begyndt at kunne genåbne det danske samfund, hvilket også inkluderer større forsamlinger.