Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

spil med vandballoner

3 Spil med Vandballoner!

spil med vandballoner
Spil med vandballoner

Sommeren er ankommet

Efter en våd og kold maj måned, er sommeren er endeligt ankommet og nu hvor vi igen kan begynde at ses med hinanden, med visse forbehold naturligvis, er det bare med at komme ud med vennerne eller familien og nyde det gode vejr. Vi føler i hvert fald, at vi går en rigtig god tid i møde og hvilken bedre måde at fejre det, end en god omgang spil med vandballoner. Vi her på kontoret ser i hvert fald frem til at komme ud i solen og få noget varme og farve, for derefter at blive kølet godt ned igen med vandballoner.

Vælg de rigtige vandballoner

Vi anbefaler på det stærkeste at få fat i nogle vandballoner her til sommeren, for der er så meget sjov, man kan bruge dem til. Når det så er sagt, så er det vigtigt at finde de rigtige vandballoner. Vi kender det alle; vi har købt nogle vandballoner, som vi glæder os til at lege med, men der er lige den udfordring, at de skal opfyldes og lukkes. Man sætter én af dem på vandhanen, og så revner mundstykket. Skulle det ikke revne, så er der stadigt problemet med at lukke for ballonen. Det er ikke særligt nemt og ofte glider ballonen og taber alt dens indhold i vasken eller ud på gulvet. Selv hvis der ikke opstår nogle problemer, så tager det bare alt for lang tid og skal du bruge mange balloner, så er sommeren næsten ovre, inden du er færdig med at fylde dem op.

Magic Ballons

Det er selvfølgelig her, at vores Magic Ballons kommer ind i billedet. Vores Magic Ballons kommer på nogle dyser, som du sætter direkte på vandhanen udenfor. Hver dyse har 37 vandballoner tilsluttet og det tager mindre end 30 sekunder at fylde alle op på én gang. Når de har fået den ønskede størrelse, så trækkes de af dyserne, hvorefter de selv lukkes med et lukkesystem. Det er simpelthen slut med at skulle bøvle med at binde knuder på ballonerne.

Spil med vandballoner

Når du nu har anskaffet dig en masse vandballoner, så skal de naturligvis kastes efter nogen og vi anbefaler at gøre det til en leg eller et spil, for at få mest ud af dine balloner; men det er naturligvis op til dig. Én ting er sikkert; man bliver aldrig for gammel til at lege med vandballoner. Alle kan være med. Her får du nogle lege fra os, så du kommer godt i gang.

1) Høvdingebold

Vi har skrevet om høvdingebold før, men du får alligevel lige en kort beskrivelse, for vi mener, at høvdingebold er det perfekte spil med vandballoner. Det eneste det kræver, er et udendørsareal, nogle deltagere og nogle vandballoner. Vi anbefaler, at i starter med minimum 15 vandballoner per deltager.

 • Afmærk en bane; størrelsen afhænger af antallet af deltagere.
 • Fyld vandballonerne.
 • Del gruppen op i 2 hold. Hver hold finder en høvding, der skal stå for enden af modstanderholdets banehalvdel.
 • Placér baljer med vandballoner på banen, så de er lige fordelt mellem holdene.

Reglerne er forholdsvis simple. Som spiller løber man rundt på sin egen banehalvdel og samler vandballoner op, som man kaster efter modstanderholdet. Bliver man ramt er man død og så tilslutter man sig høvdingen på baglinjen. Ender der nogle balloner her, må man samle dem op og kaste dem efter modstanderholdet. I normal høvdingebold kan man gribe en bold for at være sikret, men dette anbefaler ikke at gøre, da vandballoner har det med at briste og så er du altså død. Løber du tør for balloner inden kampen er ovre, så vinder holdet med flest levende spillere. Se evt. vores artikel om høvdingebold for en mere uddybende guide om dette spil med vandballoner.

2) Skyd på mur

Dette spil er en meget mere sikker version af den forholdsvis kontroversielle skolegårdsklassiker. I den originale version gælder det om at ramme sine klassekammerater med en fodbold, mens de står op ad en mur. Som voksen giver dette spil måske ikke så meget mening, for hvem ville stå for skud og risikere at få skudt en fodbold i hovedet? Som barn derimod, er det en sjov leg, som jeg selv har deltaget i mange gange. Vi har dog fundet på en version med brug af vandballoner, der ikke er nær så farlig.

 • Fyld en masse vandballoner op.
 • Sæt en balje med balloner ved punktet, hvorfra der kastes efter personerne ved muren.
 • Find en person, der starter med at skyde (skyderen).
 • Resten af deltagerne stiller sig op foran muren.

Spillet herefter er meget ligetil. Skyderen tager en vandballon op og kaster den efter personerne på muren. Rammer skyderen en person, skal denne nu være skyder og hjælpe den første skyder med at ramme dem ved muren. Bliv ved indtil der kun er én tilbage på muren. Denne person har vundet.

3) Capture the flag

Dette er endnu en klassiker, som ofte bliver brug i forskellige sammenhæng. Har du spillet paintball, eller Call of Duty, så kender du måske dette spil, som vi har taget og lavet til et spil med vandballoner.

 • Lav eller find en bane. Det kan evt. være en fodboldbane, men hvis du har et areal med nogle forhindringer som træer, er dette helt ideelt.
 • Fyld vandballonerne og brug gerne mange. Regn med minimum 10 per person.
 • Lav to hold.
 • Placér de to hold i hver sin ende af banen. Hver ende af banen er baserne.
 • Hvert hold har et flag, som de skal beskytte og dette skal stå tæt på holdets base.
 • I hvert holds base skal der stå baljer med vandballoner, som holdet kan samle op og bruge. Det er vigtigt at disse ikke står tæt på flaget.
 • Så er i klar til at spille.

Sådan spiller du

Kort sagt, så handler det om, at det ene hold skal hente modstanderholdets flag og taget det med til basen. Måden man forhindrer sine modstandere i det, er at skyde dem med vandballoner.

 • Bliver du skudt, skal du tage tilbage til din egen base. Det er derfor en god idé at dele sit hold op i to; nogle angribere og nogle beskyttere.
 • Angriberne tager nogle balloner i armene og bevæger sig mod modstanderholdets flag. Møder de modstandere på vejen, skyder de dem med vandballoner og sørger for, at de ikke selv bliver skudt.
 • Beskytterne beskytter så flaget mod modstanderne. Kommer modstanderholdets angribere tæt på, er det vigtigt at skyde dem med vandballonerne, så de ikke kan få flaget.
 • Får man fat i modstanderholdets flag, så skal man tage det tilbage til sin egen base.
 • Bliver man skudt på vej tilbage, lægger man flaget. Så er det vigtigt for flagets ejere at samle det op og tage det med tilbage. Angriberne kan også tage flaget igen og fortsætte med at få det hjem.
 • Når flaget er fanget af modstanderholdet og taget med tilbage til deres base, er runden slut og spillet genstarter.
 • I beslutter selv, hvornår man vinder og hvor mange point i spiller til.

Spil til hver en lejlighed

Disse spil er ideelle til enhver lejlighed, så længere vejret er til det selvfølgelig. Det kan være til børnefødselsdagen, til teambuilding, i skolen eller noget helt fjerde; mulighederne er uendelige.