Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Ti forskellige produkter til vand

I svømmeverdenen er der utallige forskellige produkter som folk hver evig eneste dag benytter i vandet. Det kan være umuligt at navigere rundt i svømmeuniverset. Hvis du vil vide hvilke ti produkter som er helt uundværlige når man er i vandet kan du læse mere herunder.

Beco armvinger i orange:

Det første produkt som er godt at have med i vandet er badevingerne fra Beco, disse er utroligt hårdføre og sikre.

Derudover har de et flot og sprudlende udseende som består af en orange farve. Endvidere er disse badevinger optimale da de har en perfekt pasform så de sidder tæt men ikke for stramt.

Du skal heller ikke være bange for at de går i stykker efter et par ture i vandet, materialet er nemlig kraftig plastik.

Saferswimmer havtaske i orange:

Havtasken er et must for dig som har fokus på sikkerhed. Hele ideen med en havtaske er nemlig at du som svømmer er tydelig i vandet og du er derfor mere sikker.

Derudover kan du i havtasken tage dine ejendele med dig, selv ude på vandet. Du kan altså have alt dit grej med eksempelvis din pung eller nøgler til huset.

Denne havtaske er supersmart da den har to rum, et som er vandtæt hvori du kan lægge dine værdifulde ejendele og et rum hvor luften er.

Arena Powerfin Pro svømmefødder i sort:

Hvis du som mange andre gerne vil have at du kommer hurtigt af sted i vandet, skal du ikke kigge længere end her. Disse svømmefødder garanterer nemlig at du er lynhurtig i vandet.

Materialet som svømmefødderne er lavet af er silikone, hvilket betyder at de er utroligt bløde. Disse kan bruges af alle slags svømmere, hvad end du er motions- eller konkurrencesvømmer.

Arena svømmeplade i grå:

Svømmepladen fra Arena som er i en lækker grå farve bruges til, når du ønsker at forbedre din teknik og benspark. Den kan endvidere bruges af en bred aldersgruppe, helt fra 6 år og op efter.

Den er designet så du holder fast i den med dine arme i de to huller der er placeret øverst på pladen.

Speedo Ergo ørepropper:

Alle hader at få vand ind i ørene og det burde ikke være en grund til ikke at hoppe i vandet. Det hjælper disse ørepropper fra Speedo med at undgå.

De har et design og facon som gøre at der ikke kommer vand ind i ørene, dette gælder også selv hvis du svømmer i flere timer ad gangen.

Derudover er deres facon veludtænkt, da de sidder helt perfekt inde i øret – de sidder faktisk så godt at du næsten ikke bemærker dem.

Du kan også kombinere disse ørepropper med en badehætte for at være helt sikker på at der ikke kommer vand ind i øret.

Watery badehætte i sort:

Dette er en god badehætte, da den har en facon som sikre at du har mindst muligt modstand i vandet. Derudover har den et rigtig lækkert design.