Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Vandballoner til sidste skoledag

Sidste skoledag nærmer sig, og du er begyndt at tænke over, hvad du skal bruge. Kostumet er i proces. Karamellerne er købt. Læseferien er glemt. Men der er noget, der mangler, er der ikke? For det skal vel ikke være ren sukker for de små på din sidste skoledag? Gør dig klar til sidste skoledag, værdsæt traditionerne og køb et arsenal af vandballoner! Hos Vandballonen, er det muligt at købe de såkaldte Magic Balloons. Med disse har du dine vandballoner klar på under ét minut. Fyld 111 vandballoner op – og det tager ikke engang 60 sekunder! Magic Balloons redder din sidste skoledag, hvor du bytter våde ører for sukrede karameller. Gør dig klar til at gå tør for kampen, for du kommer til at fylde vandballoner op hurtigere end nogle andre. God fornøjelse, og lad kampen begynde!

1, 2, 111 vandballoner til sidste skoledag

Drop alt om at stå en evighed ved vandhanerne. Endnu værre: at stå i kø ved vandhanerne! Kan du se, hvordan elev efter elev skal stå og fylde vandballoner op i en evighed? Glemt det. med Magic Balloons har du 111 vandballoner til sidste skoledag ved et par få glimt med øjnene. 60 sekunder efter du har tilført vand, har du nemlig 111 vandballoner. Hvad skyldes det? Det helt rette gear.

Det bliver ikke nemmere med Magic Balloons, hvor 37 små sugerør fører vandet fra hanen eller haveslangen til de 37 balloner, der sidder på den anden ende. Du behøver end ikke binde knuder på! Hver ballon er fastgjort til ”sugerøret” med en stram elastik. Den holder vandballonen fast til sugerøret, indtil vandballonen er tung nok til at slippe. Når vandballonen slipper sugerøret, fungerer elastikken som en knude. Gentag 3 gange, og du har 111 vandballoner. Sådan får du nemt 111 vandballoner til sidste skoledag.

Slut med de gamle dage, hvor hver vandballon skulle fyldes hver for sig, og hvor de nærmest gik i stykker, allerede ved at binde knuden. Det er jo ikke (mest) meningen, at du skal blive våd, men din modstander, ikke? Så velkommen til en ny æra for vandkamp, hvor det er modstanderen, der bliver våd af dine balloner, og ikke dig selv!

Hvor mange vandballoner til sidste skoledag?

Hvor mange vandballoner til sidste skoledag er nok? Du ved, det er et svar, der ikke kan sættes to streger under. For svaret er jo i princippet, at der aldrig kan være vandballoner nok, ikke? Til gengæld har vi alle prøvet den dag, hvor alle var skuffede, fordi der var alt for få vandballoner!

Hvem siger du skal holde dig til 111 vandballoner? Du kunne jo også få 222. Eller hvad med 333? Eller – tør vi sige det? 1.110 vandballoner? Så er der rigeligt til at gøre de andre 9. klasser og de yngre klasser våde hver især. Vær dagens champ og hiv vandballoner med til dine venner og dan hold mod de rivaliserende klasser. Spænd hjelmen, smør ærmerne op, og fastgør dit kostume, for nu går det løs med vandaktiviteterne. Vær et forbillede for de yngre klasser – vær klassen med flest vandballoner til sidste skoledag. Klik på følgende link og anskaf et arsenal af billige vandballoner, der er lynhurtige at fylde.