Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Vandballoner

Vandballoner

Det er sommer, det er sol, og det er vandballoner. Okay, sådan går den klassiske sang måske ikke, men faktum er dog, at vandballoner er næsten synonym med den danske sommer! Du har ikke set en vandkamp i aktion, førend der har været et bagholdsangreb med de spændte balloner, der har efterladt modstanderne fuldstændig gennemblødte, men også efterladt med et bredt smil på læben. For vandkamp er virkelig noget, der giver én et smil fra øre til øre!

Kedelige at fylde op – men sjove at kaste med!

Dem der har prøvet at skulle gøre klar til en god vandkamp kan med garanti nikke genkendende til, at det hurtigt kan blive et voldsomt kedeligt arbejde. For ligeså sjove vandballoner er at kaste med, ligeså kedeligt er det at stå og fylde den ene ballon efter den anden med vand for herefter at binde en knude på ballonen og ligge den i en spand. Det tager uendelig lang tid, og det er der ikke nogen, der gider – hvorfor mange vandkampe ikke rigtig bliver til noget!

Dette har vi også selv måttet erkende her hos vandballonen.dk, og netop dette faktum har faktisk gjort, at vi har valgt, at du her på siden kan få vandballoner af høj kvalitet, som hurtigt kan fyldes op, og som tilmed binder sig selv. Det lyder for godt til at være sandt, men faktum er dog, at du kan fylde 111 vandballoner på under ét minut uden at skulle tænke på at binde dem bagefter – de binder nemlig sig selv!

Der er med andre ord ikke nogle undskyldninger for ikke at stable en god vandkamp på benene, da ballonerne ikke længere kræver ret meget arbejde at få fyldt op – du kan dermed bruge mere tid på den sjove del: Nemlig at kaste med dem!

Inkludér fyldningen af vandballonerne i selve vandkampen!

Selvom det nu er utrolig let at fylde vandballoner op derhjemme, så kan du dog vælge at gøre denne del af arbejdet til en del af selve vandkampen. Dette kan f.eks. gøres ved, at man skal have fyldt et vist antal balloner op, før man må starte med at kaste dem mod sit modstanderhold.

Med ét får du tilsat et nyt element til din vandkamp, der gør, at man ikke bare skal være godt til at kaste hårdt og præcist. Herudover kan du evt. tilsætte én eller flere gåder som en slags forhindringer, før man kan komme til at fylde vandballonerne. På denne måde bliver din vandkamp meget mere udfordrende og lærerig, og børnene vil helt sikkert leve sig ind i opgaven, når de ved, at de kan få en tidsfordel på det andet hold i vandkampen. Er du dog ikke til disse muligheder for videreudvikling, så kan vandballonerne heldigvis bruges på nøjagtig samme måde som normalt, og vores balloner fungerer perfekt og efter alle kunstens regler! Hos Vandballonen.dk kan man købe nemme, hurtige og billige vandballoner, der med garanti vil være et hit for børnene og de barnlige sjæle.