Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Lucas-mellec- Zczopfdjdc-unsplash- -scaled

Vandkamp i weekenden!

Vi trænger til godt vejr i Danmark, og nu hvor de fleste er ved at vende tilbage på arbejde, tyder det på at vi får noget godt vejr igen. Det er typisk. Men hvorfor ikke udnytte at de lover godt vejr i weekenden? Måske du skal være sammen med nogle venner, familien eller måske I tager en weekendtur i sommerhus. Uanset hvad du skal, så vil vi hos Vandballonen lige komme med en opfordring til at I kan lege vandkamp i den kommende weekend! Der er tale om hedebølge i weekenden, og hvad er bedre end at blive afkølet på en sjov måde når der er så varmt.

Vandballon_Ferie_blog

Vandkamp – Så nemt er det

Med vores vandballoner har det aldrig været nemmere at afholde en god vandkamp. Nu er det slut med at stå og fylde vandballeronerne op enkeltvis. Med vores smarte dysesæt kan du nemt fylde 1110 vandballoner op på under 10 min! Det er altså rigtig mange vandballoner! Før i tiden fortrød man jo at man havde sagt ja til vandkamp, inden man overhovedet var kommet i gang, da man selv skulle fylde alle ballonerne op og binde knude på hver og en. Det er slut nu, da vores dysesæt klarer alt for dig! Det er netop det man har brug for, når man vil have nogle sjove timer med vennerne i weekenden.

Hvordan fungerer det?

Afhængig af hvor mange vandballoner du bestiller, så vil du få forskelligt antal af dysesæt. De kommer dog alle med 37 for-monterede vandballoner på dysesættet, så det eneste du skal gøre er at sætte dysehovedet på en vandhane, og sikre at de fyldte vandballoner kan falde ned i en spand når de slipper dysehovedet. Du kan altså fylde 37 vandballoner på én gang! Ballonerne bliver herved fyldt op med vand, og når de er fyldte lukkes de automatisk  med et ultra stram elastik og falder ned i spanden. Så er du altså hurtig klar til vandkamp! Vores vandballoner består af bionedbrydeligt latex, hvilket naturen nemmere kan nedbryde, hvis du ikke skulle få alle stykker af ballon samlet op. Vi opfordrer dog til at man altid rydder grundigt op efter sig, når man har afholdt vandkamp.

Hvornår skal jeg bestille?

Hvis du skal være klar til vandkamp i den kommende weekend, så anbefaler vi at du køber senest i morgen torsdag, da vi tilbyder 1 hverdags levering. Så er du helt klar til den fedeste vandkamp med ungerne, familien eller vennerne i weekenden, hvor der loves hedebølge!

Vandkamp med kollegerne

Vandkamp kan leges på mange måder, man kan lege alle mod alle eller gøre det til en konkurrence, hvor man deler sig op i hold. Det kan også bruges som teambuilding, hvis I efter en lang sommerferie lige skal rystes sammen igen på jobbet. Ingen siger at vandkamp kun er for familie og venner, man kan også sagtens lege vandkamp med kollegaerne efter en varm dag på jobbet. På den måde lærer man også hinanden lidt bedre at kende, og det kan være en god måde at ryste folk sammen på, hvis der f.eks. er startet nogle nye i teamet efter sommerferien. 

Vi håber at ovenstående gav inspiration til, hvad I kunne lave i weekenden eller i den kommende uge, hvor vejret bliver perfekt til udendørsaktiviteter som f.eks. en god vandkamp. På kontoret er vi ihvertfald ikke i tvivl om hvad vi skal lave i weekenden.

Vandballoner
Vandballoner