Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Vandkamp

De fleste, der har været med til at lege vandkamp og det, der ligner, som barn kan med garanti skrive under på, at det er noget af det sjoveste i hele verden. Uanset om vandkampen foregår om sommeren eller om vinteren, er der noget helt særligt over at blive gennemblødt af en velplaceret vandballon, som man efterfølgende hævner med et mindst ligeså velplaceret projektil. Denne barnlige følelse af ultimativ spænding kan kun opnås gennem en god vandkamp, hvor man konstant må kigge sig over skulderen – og selv voksne mennesker kan have gavn af et barnligt indslag i deres kedelige voksenliv!

En succesfuld vandkamp kræver det rette udstyr!

De fleste vil garanteret også kunne skrive under på, at en vandkamp kun er så god, som det udstyr, man bruger i kampens hede. Det er bare ikke helt det samme at jagte hinanden rundt med fyldte vaskebaljer med vand – spændingen varer ganske kort tid, og de skal hele tiden fyldes op igen! Derfor er det en rigtig god ide, at du finder frem til det rigtige udstyr, der kan gøre sommerens vandkamp mindeværdig for alle de deltagende parter.

Når man tænker udstyr til en god vandkamp, så er et sæt gode vandpistoler et absolut must! Du kan ikke komme udenom vandpistolens tyngde og rækkevidde, der tordner mod dit mål og er yderst tilfredsstillende at ramme plet med. Dertil kommer selvfølgelig de klassiske vandballon, der i årtier har været indbegrebet af en fantastisk vandkamp. Ballonerne er unikke i den forstand, at de kan fyldes rigtig godt op med vand uden at blive alt for tunge. Dette betyder, at du kan gøre dine bedste venner utrolig våde på meget lang afstand, og da de er meget billige kan du opbygge et ordentligt lager, der kan gøre dig uovervindelig i vandkampens hede! Herudover er der også mange andre stykker udstyr, der kan hjælpe dig i kampen mod dine venner, og det er bare med at gå amok i udstyrets verden – en vandkamp kan aldrig få for meget udstyr!

Organiser din vandkamp på et egnet sted!

Når du har udstyret i orden, så bør du tænke over, hvor en vandkamp kan udfolde sig særligt godt. Naturligvis udspringer de fleste vandkampe sig meget impulsivt, men hvis du har planer om planlægningen af en solid vandkamp, så tænk dig grundigt om, inden du vælger stedet. Umiddelbart er et åbent græsareal at foretrække, da man kan løbe i bare tæer og ikke være bange for at slå sig, men det kan også være en god ide at holde vandkampen på et sted, hvor der er nogle steder, man kan skjule sig. Dette tilføjer et taktisk element til vandkampen og bidrager til at skabe spænding, da man ikke ved, hvem der måtte gemme sig bag det næste hjørne! Hos Vandballonen kan du købe billige vandballoner, der kan fyldes og bindes på rekordtid!

[ux_products]