Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Vandleg

Der er bare ikke noget sjovere end at lege med vand! Denne mærkelige substans, som vi ikke kan leve uden, er et fantastisk legetøj, og der er absolut ingen grænser for, hvordan vand kan indgå i forskellige lege – både med og uden diverse andre redskaber. Netop derfor bringer det ofte meget stor glæde hos børn i alle aldre, når vejret endelig arter sig, og vi alle kan tage til stranden, hvor der er masser af dejligt vand til børnenes vandleg!

Vandleg danner det første grundlag for rumlig viden

Udover, at det kan være ustyrligt sjovt at være med i forskelligt vandleg, så har det faktisk også vist sig, at vandleg har en særlig gavnlig effekt på mindre børn, der endnu ikke helt har styr på verdens rumlige opbygning og struktur. Uden at det skal blive alt for teknisk, så opbygger børnene en særlig rumlig sans ved at få lov til at bygge f.eks. sandslotte med voldgrave og ting i den stil, hvor vandet spiller en vigtig rolle og skal holdes på plads. Dette danner grobund for en masse tanker omkring, hvordan man dog rumligt skal gribe vandlegen an for at få de bedste resultater – det er gavnlig vandleg, der både er sjov og lærerig!

Med det rigtige udstyr kan vandleg blive endnu federe!

Det gode ved de forskellige former for vandleg er sådan set, at det er en gratis gode i det danske sommerlandskab. Man behøver ikke det vildeste og dyreste udstyr til at få nogle sjove lege i gang, hvilket gør, at alle på sin vis er fuldstændig i samme båd, når der bliver leget med vand. Når det så er sagt, så kan du være med til at gøre vandleg i haven eller på stranden endnu sjovere, hvis du investerer i lidt udstyr, der kan gøre det hele meget federe!

Af godt udstyr til en god vandleg kan der nævnes de klassiske ting, som f.eks. vandpistoler og vandballoner, der kan starte en god vandkamp, som er hylende morsom at være en del af. Herudover kan dette gøres meget taktisk, så børnene ligeledes kan læse noget om taktik, mens de flyver afsted i en fantastisk fart! Udover disse krigs-relaterede ting til god vandleg, så er det også en god ide at se på det klassiske strandudstyr, som helt simpelt kan være nogle små spande og skovle til at grave i sandet med.

Disse virker måske patetiske, men faktum er dog, at det kan være svært at bygge et ordentligt vandland i sandet, hvis ikke man har udstyret at gøre det med! Herudover kan det være sjovt, hvis du anskaffer dig en glidebane eller børnepool i plastik, hvis vandlegen i baghaven skal tages til et højere, sjovere og langt federe niveau! Dette vil med garanti gøre netop din have til områdets midtpunkt – og børnene vil elske det! Hos Vandballonen kan man sikre sit arsenal af billige vandballoner i dag!