Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Teambuildingvandballoner Optimized

Boost teambuilding med vandballoner!

Hold medarbejderne skarpe og glade

Det fleste vælger at tage deres ferie i de vanlige sommermåneder, hvor industriferiens tre uger er blevet en standard for mange i løbet af juli og starten af august. Men der er jo dem af os, som stadig har arbejde, der skal udføres i sommerperioden, da vi holder ferie på andre tidspunkter. Derfor er mange virksomheder, som har travlt i løbet af sommeren, begyndt at lave teambuilding i de varmere måneder til fordel for medarbejderstaben. Det er her, at vores unikke Magic Ballons vandballoner kommer ind i billedet.

Hos Vandballonen har vi oplevet, hvordan virksomheder fra hele landet i højere grad søger udendørsaktiviteter, der kan kategoriseres som teambuilding. Medarbejderne bliver sat på prøve i lege, som styrker forskellige evner og faktorer, som de til dagligt benytter ubevidst og som kan forbedres. Disse faktorer kan f.eks. være kommunikation, lederskab, kognitive evner i forbindelse med komplekse opgaver såvel som stresshåndtering. Alt dette maskeres i form af lege, så man morer sig og ubevidst arbejder på at forbedre disse faktorer. Derudover kan det også være med at opnå en generel bedre trivsel på arbejdspladsen.

Vandkamp er det nye teambuilding om sommeren

Er du interesseret i at styrke dine samarbejdsevner blandt dine medarbejdere og føre en sund konkurrencementalitet? I så fald er vandkamp et mere fremtrædende fænomen blandt alle typer og størrelser af virksomheder. I arbejder sammen i teams, hvor I kan have specifikke mål med en vinder til følge og en stor vandkamp til sidst med alle mod alle. Vi hjælper din virksomhed med at fremme trivslen på arbejdspladsen og styrke båndet mellem medarbejderne. Via leg kommer I hinanden ved og får fornyet energi ved lige at frakoble fra arbejdet for en stund på, og samtidig som en samlet enhed. Vandballoner bringer altid et smil frem hos folk, og det får det indre legebarn til at blomstre op igen. Når dette kobles med effektive og sjove teambuildingøvelser, har I en nem opgave i at øge trivslen, motivationen og andre faktorer, som er vigtige at vedligeholde og videreudvikle på arbejdspladsen.

3 sjove ideer til teambuilding med vandballoner

vandballoner til lege og vandkamp

Det behøver ikke blot være begrænset til en vandkamp, men kan også være opgaver, der skal løses eller spil med vandballoner, hvor modstanderen skal sjaskes til. Du får her nogle ideer til, hvad I kan foretage jer med vandballoner fra vandballonen.dk. Vores vandballoner er perfekte til følgende spil!

Brist ikke vandballonen i kurven

Hvad er det?

  • I opdeles i hold, der kæmper mod hinanden. I kæmper i hold om hvem, der kan kaste flest balloner i en kurv eller beholder uden at briste en eneste ballon. Placer kurven med afstand efter behov, enten på jorden eller på en afsats for oven for at gøre det mere vanskeligt. Dette er især velegnet til større virksomheder, hvor man er mange deltagere. Stil jer evt. op på række og skiftes til at kaste vandballonerne, ligesom en basketball skudkonkurrence. I kan også gøre det på tid for at øge sværhedsgraden yderligere.

Hvad skal jeg bruge?

  • Vandballoner
  • En kurv eller beholder – gerne med huller i, så I kan se, når en ballon brister.

Varm kartoffel – med et twist

Hvad er det?

  • Det er blot det velkendte spil ’varm kartoffel’, men med vandballoner – og så lige sæbe naturligvis. Fyld en vandballon og smør jeres hænder rigtigt godt ind i opvaskemiddel. Det handler om hurtigt at kaste vandballonen videre fra person til person. Står du for længe med vandballonen taber du, og de andre deltagere må hver kaste en vandballon på dig, og det samme gælder, hvis du taber ballonen. Vinderen er den, der står tilbage uden at have bristet, tabt eller fiflet for længe med ballonen. Definer selv reglerne tydeligere afhængigt af gruppen og jeres præferencer. Det er dog sjovest som større gruppe, hvis der er masser af vandballoner, når der skal kastes på folk. Vær godt rustet med vores balloner! Dette er især velegnet til større virksomheder, hvor man er mange større grupper af deltagere.

Hvad skal jeg bruge?

  • Vandballoner (gerne masser af dem for mere sjov)
  • Opvaskemiddel.

Kast med håndklæder

Hvad er det?

  • Ganske enkelt. I kaster en vandballon fra håndklæde til håndklæde. 2 og 2 har i hvert par et håndklæde, som I holder spændt. Målet er herefter at kaste vandballonen til det andet par, som kaster den tilbage igen. Vinderen er det par, som ikke brister ballonen. Øg afstand og hastighed alt efter sværhedsgrad. Dette er især egnet til mindre virksomheder, hvor der ikke er så stor en gruppe deltagere.

Hvad skal jeg bruge?

  • Vandballoner
  • Håndklæder.

Spar oceaner af tid med vores vandballoner!

Uanset hvilke lege og spil i sætter jeg for at lave, skal I højst sandsynligt bruge en del vandballoner. Dette tager en hel del tid at gøre normalt, men med vores Magic Balloons kan i fylde 111 vandballoner på under 60 sekunder! Det lyder nærmest uhørt, men den er altså god nok. Det skal være nemt og hurtigt for jer at fylde vandballonerne, så I er klar til vandkamp, vandlege, og hvad I ellers kan komme på som del af jeres teambuilding.

Magic Balloons er det nye sjove redskab I kan bruge i jeres medarbejderudvikling. Alle ballonerne er hurtige og nemme at fylde – og når man er en mellemstor til større virksomhed, er der helt sikkert brug for en helt masse vandballoner. Giv den fuld gas til jeres udendørsarrangement og slip for at skulle tage andetsteds hen og betale kassen for teambuilding udendørs.

Vandballonen.dk leverer til din virksomhed

Lad vandballonen.dk være jeres foretrukne leverandør af vandballoner til den årlige vandkamp og udendørs teambuilding. Vores Magic Balloons er blevet et hit hos danskerne, og de erhvervsdrivende er begyndt at få øjnene op for mulighederne for udendørs teambuilding ved gode vejrforhold.

Bestil f.eks. 30 dysesæt, som giver 1100 vandballoner til blot 499 DKK. Har I brug for markant flere end det, kan I altid tage kontakt til os og høre nærmere. Vi leverer i hvert fald hurtigt til jer, så I har vandballonerne klar til vandkrigen og vandlegene indenfor få dage!