Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

De bedste vandballoner

Sommervarmen kalder på nedkøling! Det er bestemt ikke hvert år, vi i Danmark har haft vejret med os. Men når solen endelig brager frem, så kan vi få en fugtig hede over os, som kalder på vand. Vand i maden, i drikkevarerne og på kroppen med de bedste vandballoner, Magic Balloons.

Sommervarmen kalder også på hygge ude i det blå. Om vinteren er det næsten for koldt, med mindre sneen daler, og vi kan gå amok i en sneboldkamp. Ellers holder vi os helst indendørs i varmen. Så når solen endelig dukker op og varmer os igennem, så er det bare om at nyde vejret. Så hvilket bedre kompromis end at lege vandkamp? Nedkøling i det gode vejr – det bliver ikke bedre!

Legetøj til en varm sommerdag

Når varmen stiger os til hovedet, er det svært at tage os sammen til at lave ret meget. Heldigvis er der råd at hente. I sommervarmen er det nemlig oplagt at invitere venner og familie på en solid vandkamp. Hvad sjovere aktivitet findes der? I en vandkamp kan store som små være med, og der er masser af sjov at hente. Find badetøjet frem og nyd sommerheden i plaskvåd tilstand. Så er det faktisk endnu bedre end at tage til stranden! Vandballoner er virkelig det bedste legetøj til en varm sommerdag, og her på siden finder du de bedste vandballoner på markedet.

De bedste vandballoner

Mange har en tendens til at blive trætte bare ved tanken om en vandkamp. Vandpistoler, der konstant skal fyldes op, og vandballoner, der tager for evigt at gøre klar. Det føles næsten, som om at den første halvdel alligevel springer i favnen på en, mens man prøver at binde en knude eller lægge dem i baljen. De er så skrøbelige, at hvis der er for meget vand i dem, så springer de for et godt ord. Er der for lidt vand i dem, springer de slet ikke. Det, der skulle have været en kampsjov eftermiddag, bliver pludselig irriterende og langsommelig, for børnene bruger mere tid ved vandhanerne, end på græsplænen i vandkampen. Hurtigt kommer de til at kede sig, og så var der ikke ret meget sjov ved den leg alligevel.

Så tænk over drømmescenariet. Billige vandballoner, der næsten fylder sig af sig selv. De bedste vandballoner, der med et snuptag er klar til kamp. Det bedste legetøj til en varm sommerdag er det, vi bruger mere tid på at lege med, end at gøre klar. Prøv at forestille dig, at du kan fylde over 300 balloner op på maksimalt 3 minutter.

111 stk. på 1 minut

Lyder det for godt til at være sandt? Du er kommet til det rette sted, hvor vi har de bedste vandballoner. Med Magic Balloons kan du fylde 111 vandballoner op på under 60 sekunder. Med 3 dysesæt af hver 37 balloner fylder du 37 vandballoner op på én gang. Det tager kun få sekunder, og så er du klar til det næste sæt. Tag tre af dem på under 60 sekunder, og du har 111 vandballoner klar. Det er flere, end de fleste voksne nogensinde har prøvet at lege med som barn! Magic Balloons fra Vandballonen.dk er virkelig de bedste vandballoner, fordi de giver mere tid til leg og mindre tid foran hanerne.