Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Ideer til sommerlege

Solen står højt på himlen, og børnene har så meget krudt i måsen, at de simpelthen ikke kan sidde stille indenfor. Dette er en fantastisk beskrivelse af sommeren, som vi kender den, og det lækre vejr lokker os alle udenfor, hvor vi så skal finde ud af, hvad vi kan tage os til. Sommerlege i haver og parker er i høj kurs, men det kan måske være svært at huske, hvilke lege der egentlig er de sjoveste, fordi vinteren har gemt alle tanker om høj sol væk. Dette skal dog ikke forhindre jer i at lege i det gode vejr, hvorfor vi har fundet på nogle gode ideer til sommerlege for hele familien!

Ideer til sommerlege – Den klassiske vandkamp

En af de måske fedeste sommerlege er den store vandkamp mellem enten børn og voksne eller forskellige veje i lokalområdet. Vandkampene er fyldt med adrenalin og hurtige beslutninger, og det er ufatteligt sjovt at være en del af – og tøjet tørrer tilmed hurtigt i solens stråler. Til en god vandkamp skal du bruge noget godt udstyr, og vi tænker her især på vandballoner og vandpistoler, der for alvor kan pifte en vandkamp op! Specielt billige vandballoner er et must, da der simpelthen ikke findes en mere tilfredsstillende følelse end den, man får i kroppen, når man rammer modstanderen perfekt med ens fyldte ballon – det er i den grad med til at gøre vandkamp til blandt de bedste sommerlege, og er for hele familien!

Fyld 37 vandballoner på én gang!

Brugsanvisning for vandballonerne!

Hos Vandballonen.dk er der hele 111 vandballoner i hver pakke, forud monteret på 3. dysesæt med 37 vandballoner på hver!

Sommerlege som rundbold, kronegemme, fangeleg osv. er altid et hit

Sommeren giver også imponerende gode muligheder for at støve nogle af de gamle sommerlege af, og genoplive dem med nye og interessante tilføjelser til reglerne. Dette kan f.eks. involvere de danske klassiske sommerlege som rundbold og fangeleg, der bl.a. ved brug af vandballoner kan gøres meget mere spændende at være en del af. Dette kan f.eks. ske ved, at man får kylet vandballoner efter sig, når man løber banen rundt, og at man dermed får endnu en mulighed for at dø i rundbold. Herudover er disse sommerlege i sig selv så utrolige, at de har været brugt i mange årtier, og du vil med garanti møde glade ansigter, når du foreslår én af disse sommerlege!

Kvarterets lokale fodboldturnering

Til især drengene er det meget oplagt at lave sommerlege, der involverer en fodboldturnering mod mange andre hold fra det kvarter, du bor i. Dette kan evt. laves i samarbejde med en lokal fodboldklub, der måske gerne vil hjælpe med at arrangere turneringen, og selvom der er noget arbejde involveret i sådanne sommerlege, så er det det hele værd, når bolden først ruller! Fodbold er måske den ting, som kan binde flest folk sammen på tværs af etnicitet og samfundsgrupper, og det er dermed en oplagt mulighed for at skabe fællesskab på tværs af grupperinger, samtidig med at man har det utroligt sjovt!