Kurv

Dansk webshop | Salgssupport på tlf. 71747610 | 365 dages ombytning!

Dag til dag levering!

Vandballonen der binder sig selv!

Hvad har 9. klassernes sidste skoledag, sommeren og det varme vejr tilfælles? De inkluderer alle en vandballon i en eller anden form! En vandballon ser ikke ud af meget, når den hænger og dasker, men når den er fyldt bliver den til en kærkommen tradition i den varme sommertid. For ligesom sommeren hænger sammen med grill og udendørsaktiviteter, så hænger den også sammen med vandkamp og vandballoner, der skaber spænding i sommerferien. En vandballon er dog ikke bare en vandballon, og derfor er du landet det rette sted, her hos vandballonen.dk!

Fyld 111 stk. på under 1 minut!

Det er ikke sjovt at bruge flere timer på at fylde en vandballon op for derefter at bakse med at binde den efterfølgende, og dette postyr har vi besluttet at sætte en stopper for! Vores vandballon er nemlig sat sammen med 36 andre balloner i et sæt, der meget hurtigt kan fyldes op, og som tilmed er selvlukkende, så du ikke skal bakse med irriterende knuder. Dette betyder, at du meget hurtigt kan få fyldt et ordentligt arsenal af vandballoner op, hvilket hurtigere kan gøre dig i stand til at starte en fantastisk vandkamp! Vi har med andre ord sørget for at fjerne den irriterende del af vandkampen, således at du kan nyde spændingen i fulde drag i stedet for! Dette sparer dig for en masse tid og besvær – så kan du bedre nyde sommerens varme vejr.

En vandballon er starten på fis og ballade!

Hvis du føler, at tiden går meget langsomt i din sommerferie, og du måske ikke har så meget at tage dig til, så vil du med garanti kunne drage god fordel af en vandballon. Der er nemlig ingen tvivl om, at du med en vandballon i hånden kan starte en flere timers kamp med masser af fis og ballade, som man skal lede længe efter at finde bedre andre steder! Du kan tilmed få nye venner ved at starte en god vandkamp mod dem – når den første vrede fra den splattede vandballon lige har lagt sig vel at mærke. Alt dette kan få din sommerferie til at føles meget kort, og det bedste ved det hele er, at vandballoner er billige at anskaffe sig, så du behøver ikke tænke på økonomien, når du timer et perfekt kast mod din ærkerival! Mange mennesker har et lidt anstrengt forhold til vandballoner og vandkamp generelt, men man skal dog være utrolig tykhovedet, hvis ikke man alligevel synes, at en vandkamp er meget sjov at være med i. Når det første chok fra det kolde vand først har lagt sig, så taler hævngerrigheden altså for, at vandkampen kommer til at strække sig over mange spændende og sjove timer! Hos os, kan du købe billige vandballoner, der er lynhurtige at fylde. [/section] [ux_products animate=”fadeInUp”]